Мишка Logitech G502 Lightspeed Black (910-005567)

Знижка: -1%
Виробник: Logitech
Модель: 910-005567
Наявність: Під замовлення 1-3 дні
Артикул: 578701
Гаратія: 24
MPN: U0375636
Ціна від: 12.02.2022

  • 5 345 грн5 269 грн


Стислі характеристики
Інтерфейс підключення USB, радіо
Вага 114 г
Всі характеристики



Найнижчі ціни
Розширена гарантія
Власний сервіс центр
Сотні довольних клиентів

Бездротова технологія LIGHTSPEED

G502 - це легендарна миша, яка завоювала любов професійних гравців і популярність серед користувачів усіх поколінь. Нова модель G502 LIGHTSPEED стала однією з найдосконаліших бездротових мишей в світі. Це надшвидка надійна миша, якій довіряють професійні кіберспортсмени. Крім того, ця модель оснащена датчиком HERO 16K і підтримує технологію POWERPLAY. Незважаючи на глибоку модернізацію, миша G502 LIGHTSPEED зберегла автентичний дизайн, який так полюбився користувачам, і стала на 7 грам легше.

НОВИЙ ПОГЛЯД НА ЛЕГЕНДАРНУ МИШУ

Модель G502 LIGHTSPEED є найдосконалішою ігровою мишою G502 з коли-небудь створених. Ця модель зберегла назву і набір функцій оригінальної версії, однак її повністю переробили із застосуванням новітніх інноваційних розробок. Завдяки тонкостінному корпусу та інноваційній каркасній конструкції, яка також реалізована в бездротовій миші PRO, вагу вдалося знизити на 7 грам. Ця миша також підтримує кращі в галузі бездротові технології: LIGHTSPEED, HERO 16K і POWERPLAY.

ДАТЧИК HERO 16K

Ігровий датчик HERO 16K нового покоління забезпечує швидкість відстеження більше 10 м/с (400 дюймів/с) при будь-якому рівні чутливості (до 16 000 точок на дюйм), а також відрізняється у 10 разів меншим, ніж у колишніх моделей, енергоспоживанням. На даний момент це найточніший і продуктивний ігровий датчик в асортименті компанії Logitech. Завдяки йому вдалося полегшити миша, оснастивши її гранично компактною батареєю.

ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗДРОТОВОЇ ЗАРЯДКИ POWERPLAY

З високошвидкісний мишей LIGHTSPEED можна грати без обмежень. Технологія бездротової зарядки POWERPLAY дозволяє заряджати миша G502, коли вона не використовується, а також безпосередньо під час гри. Більше не потрібно турбуватися про час роботи батареї. Вона просто не розряджається. Система POWERPLAY купується окремо.

RGB-ПІДСВІЧУВАННЯ LIGHTSYNC

Повністю налаштовуване інтелектуальне повноспектральне RGB-підсвічування LIGHTSYNC можна відрегулювати таким чином, щоб воно реагувало на внутрішньоігрові події, зміну кольору екрана або звуки. Технологія RGB-підсвічування дозволяє синхронізувати підсвічування різних пристроїв Logitech G. Просто виберіть необхідний колір з приблизно 16,8 млн відтінків у відповідності зі своєю кімнатою і обладнанням. Крім того, користувачі можуть створювати власні анімації RGB-підсвічування. Вибір за вами. Безкоштовне програмне забезпечення Logitech G HUB забезпечує повне управління RGB-підсвічуванням і багатьма іншими функціями.

PLASTIC NEUTRAL

Миша G502 LIGHTSPEED виготовлена ​​з матеріалів, які не містять полівінілхлориду, і забезпечена емблемою Plastic Neutral відповідно до програми Plastic Bank. Таким чином, купуючи дану модель, ви разом з компанією Logitech робите внесок у програму Plastic Bank, спрямовану на очищення навколишнього середовища від відходів з пластика.

КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ

  • Ігрова миша
  • Бездротовий приймач LIGHTSPEED ™
  • Подовжувач-адаптер для приймача
  • Кабель для зарядки і передачі даних
  • Коробка з приладдям
  • 4 тягарці по 2 г
  • 2 тягарці по 4 г
  • документація користувача

Загальні харатктеристики

Інтерфейс підключення USB, радіо
Вага 114 г
Гарантія, міс 24
Датчик HERO
Живлення акумулятор
Колір чорний
Країна виробництва Китай
Налаштування ваги є
Особливості підсвічування
Призначення для ноутбука, для комп'ютера
Роздільна здатність (max) 16000 dpi
Роздільна здатність (min) 100 dpi
Розміри 132 х 75 х 40
Тип Бездротові, Геймерські
Тип сенсора оптичний

Про виробника


Мишка, Logitech, G502, Lightspeed, Black, (910-005567)